search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:04
MENU CLOSE

Σπύρος Σούλης

24.11.2011 14:01
Σπύρος Σούλης - Media

Ωραία η εκπομπή του Σπύρου Σούλη στον ANT1, δεν λέμε, αλλά δεν φτάνει να καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κόσμου, που εν μέσω οικονομικής κρίσης το μόνο που χρειάζεται δεν είναι ανακαίνιση, αλλά ολόκληρο σπίτι.

Ωραία η εκπομπή του Σπύρου Σούλη στον ANT1, δεν λέμε, αλλά δεν φτάνει να καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κόσμου, που εν μέσω οικονομικής κρίσης το μόνο που χρειάζεται δεν είναι ανακαίνιση, αλλά ολόκληρο σπίτι. Δεκάδες αιτήσεις φτάνουν καθημερινά στον τηλεοπτικό σταθμό από τους τηλεθεατές που εύχονται να μπει στο σπίτι τους ο γνωστός αρχιτέκτονας, πάντα «με το δεξί», και να του αλλάξει τα φώτα. Και όταν λέμε «αλλάξει», εννοούμε ένα καθιστικό που θα έκανε τον Αλμοδοβάρ να «σκάσει» από τη ζήλια του, μια «φευγάτη» κουρτίνα τού «Όσα παίρνει ο άνεμος», δυο – τρία σχέδια στους τοίχους για πιο trip καταστάσεις, μια «έξυπνη» κουζίνα να σου κλείνει το μάτι πριν πεις κύμινο, μια κρεβατοκάμαρα για όλη την οικογένεια – είπαμε, έρχονται ακόμη πιο δύσκολες ημέρες – και δυο – τρία μπιμπελό, βρε αδερφέ, που αν τα πουλήσεις στην Ερμού την έχεις κάνει για Περού. Χωρίς να ξεχνάμε και τα χρήσιμα tips του Σπύρου Σούλη για κατσαρίδες, μύγες και σκόρους που τρώνε τα ρούχα… όσα μας έχουν απομείνει. Κρίμα που η εκπομπή του Σούλη είναι μια φορά τη βδομάδα. Μα, δεν σκέφτηκε φέτος η παραγωγή να την κάνει καθημερινή, μπας και σωθεί ο κοσμάκης;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:03