search
ΤΡΙΤΗ 18.08.2026 11:49
MENU CLOSE

Κρίμα κι άδικο

07.12.2011 00:43
Κρίμα κι άδικο - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Η απίστευτη ανατροπή που πέτυχε η Μαρσέϊγ στο τελευταίο πεντάλεπτο στη Γερμανία ήταν αυτή που στέρησε από τον εξαιρετικό Ολυμπιακό την μεγάλη πρόκριση.

Η απίστευτη ανατροπή που πέτυχε η Μαρσέϊγ στο τελευταίο πεντάλεπτο στη Γερμανία ήταν αυτή που στέρησε από τον εξαιρετικό Ολυμπιακό την μεγάλη πρόκριση.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας έκανε το καθήκον του, υποχρέωσε την Άρσεναλ στην πρώτη της ήττα στην Ευρώπη με 3-1 αλλά δεν έφτανε αυτό.  Το αποτέλεσμα στη Γερμανία ήταν αυτό που τελικά καταδίκασε τις ελπίδες του πρωταθλητή Ελλάδας για συνέχεια στους «16»του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ντόρτμουντ είχε προηγηθεί με 2-0 στο ημίωρο αλλά το γκολ του Αγιού στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ψαλίδισε τις ελπίδες των Γερμανών που κυνηγούσαν να ισοφαρίσουν το 3-0 του πρώτου αγώνα στη Μασσαλία. Αφού μέχρι το 80’ οι παίκτες της Ντόρτμουντ δεν κατάφεραν να πετύχουν άλλο γκολ, κατέρρευσαν. Η Μαρσέϊγ σκόραρε στο 85’ και στο 89’ και πήρε την μπουκιά από το στόμα της ελληνικής ομάδας, η οποία θα συνεχίσει πλέον στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε μουδιασμένα το ματς  και απειλήθηκε στο 8’, με τον Μέγερι να σώζει τετ α τετ του Αρσάβιν και τον Παπαδόπουλο λίγο αργότερα να κάνει σωτήρια προβολή στον Σαμάκ.

Όταν οι «κόκκινοι» ανέβασαν στροφές άνοιξαν το σκορ. Από εξαιρετική πάσα του Φουστέρ ο Τζεμπούρ έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πέρασε τον γκολκίπερ και από πλάγια άνοιξε το σκορ στο 16’.

Στο δίλεπτο 21’ – 22’ ο Ολυμπιακός είχε δύο καλές ευκαιρίες με τους Μιραλάς και Τζεμπούρ αλλά πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Το δώρο όμως του Μανόνες στο 36’ ο Φουστέρ το εκμεταλλεύτηκε μια χαρά. Ο τερματοφύλακας των Άγγλων έκανε τραγικό λάθος και ο Ισπανός πλάσσαρε εύστοχα από μακριά για το 2-0.

Ο Ολυμπιακός έψαξε το τρίτο γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Πίεσε, δημιούργησε, απείλησε κυρίως με στημένες μπάλες και περιόρισε την Άρσεναλ σε εντελώς παθητικό ρόλο.

Στο 57’ όμως, στη πρώτη επίθεση των Άγγλων μετά από πάρα πολύ ώρα, ο Μπεναγιούν με βολέ μείωσε σε 2-1.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μοντέστο άγγιξε το 3-1 αλλά η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα άουτ. Ευκαιρία έχασε και ο Μιραλάς στο 85’ αλλά ήρθε ο Μοντέστο στο 89’ να πάρει το ριμπάουντ μετά την κεφαλιά του Μέλμπεργκ στο δοκάρι και να πετύχει το τελικό 3-1.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 18.08.2026 11:49