Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΣτην υποβάθμιση της μακροπρόθεσμης αξιολόγησης της Ελλάδας σε «περιορισμένη χρεοκοπία» (restricted default) από «C» προχώρησε ο οίκος Fitch, λόγω PSI.
Στην υποβάθμιση της μακροπρόθεσμης αξιολόγησης της Ελλάδας σε «περιορισμένη χρεοκοπία» (restricted default) από «C» προχώρησε ο οίκος Fitch, λόγω PSI.
Η υποβάθμιση σε καθεστώς RD αντανακλά τα όσα είχε δηλώσει παλαιότερα η Fitch ότι η ανταλλαγή ομολόγων είναι «χρεοκοπία», σύμφωνα με τα κριτήρια του οίκου για την αναγκαστική ανταλλαγή χρέους και ακολουθεί την υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης σε «C» από «CCC» στις 22 Φεβρουαρίου.
Η Fitch ανακοίνωσε ότι θα αναβαθμίσει και πάλι την αξιολόγηση της Ελλάδας μόλις ολοκληρωθεί η ανταλλαγή χρέους, με την οποία η χώρα διαγράφει πάνω από το μισό της αξίας των ομολόγων που οφείλει σε ιδιώτες επενδυτές.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.