search
ΤΕΤΑΡΤΗ 14.10.2026 07:09
MENU CLOSE

Νεαρός σκότωσε διαρρήκτη στην Παιανία

07.06.2012 06:24
Νεαρός σκότωσε διαρρήκτη στην Παιανία - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Ένας 25χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και σκότωσε στις 4 τα ξημερώματα έναν 43χρονο Αλβανό διαρρήκτη, ο οποίος είχε εισβάλει νωρίτερα στο σπίτι του στην Παιανία.

Ένας 25χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και σκότωσε στις 4 τα ξημερώματα έναν 43χρονο Αλβανό διαρρήκτη, ο οποίος είχε εισβάλει νωρίτερα στο σπίτι του στην Παιανία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, όταν τρεις άγνωστοι εισέβαλαν σε ένα σπίτι, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους ενοίκους και τράπηκαν σε φυγή.

Δεν έμειναν εκεί όμως αφού στη συνέχεια εισέβαλαν και σε δεύτερο σπίτι, όπου χτύπησε ο συναγερμός και οι δράστες απείλησαν την ιδιοκτήτρια ζητώντας της να τον απενεργοποιήσει. Ξύπνησαν, όμως, οι δύο γιοι της ιδιοκτήτριας, 25 και 23 ετών, και ήρθαν στα χέρια με τους ληστές, οι οποίοι τράπηκαν για μια ακόμα φορά σε φυγή. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, αλλά παρά τις έρευνες οι δράστες δεν εντοπίστηκαν.

Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, πιθανόν οι ίδιοι δράστες εισέβαλαν και σε τρίτο σπίτι στην περιοχή, ένας κάτοικος όμως τους αντιλήφθηκε και πυροβόλησε στον αέρα με καραμπίνα. Οι ληστές το έβαλαν και πάλι στα πόδια, ωστόσο, ο 25χρονος γιος της γυναίκας που είχαν απειλήσει στο προηγούμενο σπίτι, βγήκε στο δρόμο, είδε δύο άτομα να τρέχουν και τους καταδίωξε πυροβολώντας με καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα έναν 43χρονο Αλβανό.

Ο νεαρός έχει παραδοθεί στις Αρχές και ανακρίνεται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει συλληφθεί επίσης ένας Αλβανός. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14.10.2026 07:07