search
ΠΕΜΠΤΗ 10.09.2026 13:32
MENU CLOSE

Σε εκκρεμότητα τα αυτόγραφα;

15.06.2012 17:34
oldphotos133968444819.jpg

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Μια απάντηση με ανοιχτά όλα τα δεδομένα άφησε ο Όλι Ρεν σε ερώτηση που κατέθεσε αμέσως μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής.

Μια απάντηση με ανοιχτά όλα τα δεδομένα άφησε ο Όλι Ρεν σε ερώτηση που κατέθεσε αμέσως μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής. Στην ερώτησή του ζητούσε να πληροφορηθεί αν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τα υπόλοιπα θεσμικά όργανα της Ε.Ε. θα ζη­τήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ έγγραφες δεσμεύεις, σε περίπτωση που αναλάβει κυβερνητικές ευθύνες, όπως αυτές που ζήτησαν και έλαβαν από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑΟΣ, που συμμετείχαν στην κυβέρνηση Παπαδήμου. «Η Επιτρο­πή δεν επιθυμεί να εκφράσει εικασίες για το αν, στο μέλλον, παράλληλα με υπογραφή που δεσμεύει την κυβέρνηση, οι επίσημοι δανειστές θα επιθυμούσαν επίσης να λάβουν πολιτικές διαβεβαιώσεις από συγκεκρι­μένα κόμματα στην Ελλάδα ή σε άλλα κράτη – μέλη που λαμβάνουν οικο­νομική βοήθεια με τη μορφή δανείων».  Α.Χ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 10.09.2026 13:31