search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06.11.2026 19:34
MENU CLOSE

Σέρρες: Προφυλακιστέος ο 36χρονος για τη δολοφονία του 67χρονου πατέρα του

06.11.2026 19:31
36xronos_serres_new

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Σερρών, ο 36χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 67χρονου πατέρα του, τον περασμένο Αύγουστο.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη σε εκτέλεση εντάλματος της ανακρίτριας, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται– ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, δηλώνοντας αθώος.

Οι εξηγήσεις που έδωσε δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα που αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση.

Ο 67χρονος είχε εντοπιστεί νεκρός μέσα στο σπίτι του στις Σέρρες, την 1η Αυγούστου, ενώ από την ιατροδικαστική έρευνα ο θάνατός του αποδόθηκε σε εσωτερική αιμορραγία στην κοιλιακή χώρα, πιθανότατα από πλήξη με θλων όργανο.

Διαβάστε επίσης:

Κίνηση στους δρόμους: Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό και μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό – Προβλήματα και στο κέντρο της Αθήνας

Παλαιό Φάληρο: Στη φάκα της ΑΑΔΕ επιχείρηση που πουλούσε υπηρεσίες αισθητικής χωρίς άδεια

Σαράντα κτηνοτρόφους από τα Τρίκαλα ερευνά η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – Πού στρέφονται οι έρευνες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06.11.2026 19:34