search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 13:22
MENU CLOSE

Απόπειρα εμπρησμού στο Επιμορφωτικό Κέντρο «Χαρίλαος Φλωράκης»

01.09.2012 08:12
Απόπειρα εμπρησμού στο Επιμορφωτικό Κέντρο «Χαρίλαος Φλωράκης» - Media

Εμπρηστικό μηχανισμό στο μπαλκόνι του Επιμορφωτικού Κέντρου «Χαρίλαος Φλωράκης» στο Χαλάνδρι, πέταξαν άγνωστοι αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Εμπρηστικό μηχανισμό στο μπαλκόνι του Επιμορφωτικού Κέντρου «Χαρίλαος Φλωράκης» στο Χαλάνδρι, πέταξαν άγνωστοι αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ΚΚΕ, η ανάφλεξη του μηχανισμού «ήταν ταχύτατη, αλλά η πυρκαγιά αποφεύχθηκε χάρη στην παρέμβαση των γειτόνων που έσπευσαν αμέσως να σβήσουν τη φωτιά, ενώ ειδοποίησαν και την πυροσβεστική υπηρεσία, το κόμμα μας, καθώς και την αστυνομία».

«Η παραπάνω τρομοκρατική ενέργεια αποτελεί μόνο μία πτυχή της δράσης του παρακράτους που ο λαός έχει γνωρίσει και σε επιθέσεις εναντίον διαδηλωτών. Ο αντικομμουνισμός δεν θα περάσει. Είναι γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι με την τρομοκρατία θα κάμψουν τη δράση του ΚΚΕ. Η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της. Οι τραμπούκοι εμπρηστές πρέπει να αποκαλυφθούν» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του κόμματος.

Το Επιμορφωτικό Κέντρο στεγάζεται στο σπίτι του πρώην γ.γ του ΚΚΕ Χαρίλαου Φλωράκη ο οποίος το είχε παραχωρήσει στο κόμμα του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 13:21