Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΜήνυση και αγωγή κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση καταθέτει ο Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας.
Μήνυση και αγωγή κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση καταθέτει ο Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας. Η μήνυση αφορά το περιστατικό προπηλακισμού του Π. Κωνσταντίνου, της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β. Κατριβάνου και του εκπροσώπου της Πακιστανικής Κοινότητας Τζ. Ασλάμ στις 24 Αυγούστου κατά την αποχώρησή τους από τη Βουλή και αφού είχαν επιδώσει ψήφισμα στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη έπειτα από αντιρατσιστικό συλλαλητήριο. Σχετική συνέντευξη Τύπου θα δοθεί σήμερα στην ΕΣΗΕΑ στη 1 μ.μ. Ας ελπίσουμε ότι η Βουλή θα εγκρίνει την άρση ασυλίας, αφού η κίνηση δεν ήταν μέσα στις βουλευτικές, αλλά στις τραμπούκικες δραστηριότητες του εν λόγω… Α.Χ.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.