search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:08
MENU CLOSE

Αισιοδοξία Κουβέλη για μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση

26.04.2013 09:55
Αισιοδοξία Κουβέλη για μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση - Media

Την εκτίμηση ότι «πολύ σύντομα ότι η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση θα αποτελεί γεγονός» εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, μετά από τις επαφές που είχε στις Βρυξέλλες.

Την εκτίμηση ότι «πολύ σύντομα ότι η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση θα αποτελεί γεγονός» εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, μετά από τις επαφές που είχε στις Βρυξέλλες.
Μιλώντας στη ΝΕΤ, ο κ. Κουβέλης ανέφερε ότι στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ζήτησε να υπάρξει μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, καθώς και να αλλάξει το σύστημα του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι και στο ζήτημα του πετρελαίου η υπόθεση θα αναθεωρηθεί, με βάση τα στοιχεία για τον ειδικό φόρο.
Σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Μπαρόζο που προκάλεσαν αντιδράσεις, έκανε λόγο για πολιτική προσέγγιση του προέδρου της Κομισιόν στην άποψη ότι η πολιτική λιτότητας δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επανέλαβε ακόμη την ανάγκη σύνδεσης της ανάπτυξης με τα ζητήματα της απασχόλησης, τονίζοντας ότι χρειάζονται συγκεκριμένες πολιτικές και κονδύλια για την αντιμετώπιση της ανεργίας.
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:07