search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:45
MENU CLOSE

Ο Σαμαράς, ο ξένος Τύπος και το… Sudoku

17.01.2014 09:16
Ο Σαμαράς, ο ξένος Τύπος και το… Sudoku - Media

Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος επέστρεψε από το Στρασβούργο με δυο επιβάτες λιγότερους και με τον Αντώνη Σαμαρά να «καταπίνει» αρχικά τον ξένο Τύπο και αργότερα να λύνει ένα… Sudoku!

Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος επέστρεψε από το Στρασβούργο με δυο επιβάτες λιγότερους και με τον Αντώνη Σαμαρά να «καταπίνει» αρχικά τον ξένο Τύπο και αργότερα να λύνει ένα… Sudoku!
 
Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», την ώρα της επιστροφής στην Αθήνα «Ο κ. Σαμαράς αν και κουρασμένος άρχισε να διαβάζει κατά σειρά τους “Financial Times”, εν συνεχεία του “NY Times”, κατόπιν τη “Wall Strett Journal” και αφού τελείωσε με τις ξένες εφημερίδες άρχισε να λύνει (μετά μανίας όπως μου είπαν)… Σουντόκου».
 
Όπως αναφέρει μάλιστα η γνωστή στήλη του «Βήματος», οι υπόλοιποι επιβάτες του πρωθυπουργικού Gulfstream αποκοιμήθηκαν καθώς ήταν κουρασμένοι από την παρουσίαση της ελληνικής προεδρίας και ξύπνησαν όταν ο Πρωθυπουργός τούς είπε να συζητήσουν τα θέματα για το προσεχές Γιούρογκρουπ».
 
Πάντως, το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, όπως γράφει ο «Βηματοδότης», γύρισε στην Αθήνα με δυο επιβάτες λιγότερους καθώς «ο κ. Ι. Στουρνάρας και ο κ. Κ. Χατζηδάκης επέστρεψαν με το αεροπλάνο της γραμμής (οικονομική θέση παρακαλώ)»…  
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34