search
ΤΡΙΤΗ 17.03.2026 20:50
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Δεν υπάρχει εισαγγελική έρευνα σε βάρος του Γούντι Άλεν

03.02.2014 18:43
ΗΠΑ: Δεν υπάρχει εισαγγελική έρευνα σε βάρος του Γούντι Άλεν - Media

Οι εισαγγελικές αρχές του Κονέκτικατ δεν διεξάγουν έρευνα σε βάρος του Γούντι Άλεν, όπως ανέφερε εκπρόσωπός τους, μετά την καταγγελία της υιοθετημένης κόρης του σκηνοθέτη ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατέρα της όταν ήταν 7 ετών.

Οι εισαγγελικές αρχές του Κονέκτικατ δεν διεξάγουν έρευνα σε βάρος του Γούντι Άλεν, όπως ανέφερε εκπρόσωπός τους, μετά την καταγγελία της υιοθετημένης κόρης του σκηνοθέτη ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατέρα της όταν ήταν 7 ετών.
 
Το 1993, μετά την έρευνα που είχε διεξαχθεί τότε, ο εισαγγελέας είχε αποφασίσει να μην ασκήσει δίωξη στον Άλεν, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες. Νομικοί υποστηρίζουν ότι πλέον η υπόθεση πιθανότατα έχει παραγραφεί.
 
«Δεν έχουμε καμία έρευνα σε εκκρεμότητα. Εάν λαμβάναμε κάποια καταγγελία θα την εξετάζαμε, όπως κάνουμε με όλες, και θα κάναμε τις κατάλληλες ενέργειες», είπε ο Μαρκ Ντιπουί, ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Κονέτικατ.
 
Η 28χρονη Ντίλαν Φάροου, περιέγραψε την κακοποίησή της από τον 78χρονο Άλεν σε επιστολή της που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα New York Times. Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο Άλεν την κακοποίησε σεξουαλικά στο σπίτι που διατηρούσε η ηθοποιός και πρώην σύντροφος του σκηνοθέτη, Μία Φάροου, στο Κονέκτικατ.
 
Με βάση τη νομοθεσία της Πολιτείας, ο εισαγγελέας που εξετάζει μια καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου έχει στη διάθεσή του χρονικό διάστημα 5 ετών για να ασκήσει δίωξη. Η Φάροου υποστηρίζει ότι κακοποιήθηκε το 1992.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 17.03.2026 20:50