search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 20:18
MENU CLOSE

Πώς αποκάλεσε ο Τσίπρας τη Δούρου

24.03.2014 09:53
Πώς αποκάλεσε ο Τσίπρας τη Δούρου - Media

Ακόμα κι αν υπάρχει – εν γνώσει σου – μια κάμερα που συνεχώς «γράφει» για να φτιάξει ένα ντοκιμαντέρ για εσένα, είναι λογικό κάποτε η ένταση της στιγμής να υπερνικάει το «political correct».

 
Ακόμα κι αν υπάρχει – εν γνώσει σου – μια κάμερα που συνεχώς «γράφει» για να φτιάξει ένα ντοκιμαντέρ για εσένα, είναι λογικό κάποτε η ένταση της στιγμής να υπερνικάει το «political correct».
 
Στην ταινία «το Νήμα» των Εμιλυ Γιαννούκου και Αλέξανδρου Παπανικολάου, που αναφέρεται στην προσωπικότητα του Αλέξη Τσίπρα, (η ταινία στοίχiσε μόνο 4.500 ευρώ) η κάμερα βρίσκεται τυχαία στο σημείο όταν ο Τσίπρας βλέπει την περίφημη εκπομπή με τον Κασιδιάρη να πετάει ένα ποτήρι νερό στη Ρένα Δούρου και να χειροδικεί σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη. «Αυτός ο άνθρωπος είναι ψυχοπαθής» αναφώνησε, ενώ βλέποντας τη Λιάνα Κανέλλη είπε χαμηλόφωνα «σηκώθηκε για να αμυνθεί».

Αμέσως μετά τηλεφώνησε στη Ρένα Δούρου και ξεχνώντας τη κάμερα της είπε «έλα μανάρι μου»… Της τόνισε πως αυτό δεν ήταν «εξύβριση, ήταν βιαιοπραγία. Βιαιοπραγία είναι το νερό, όπως θα ήταν και το γιαούρτι».
 
Στην ταινία υπάρχει και μια ακόμα σκηνή με τον Σταύρο Θεοδωράκη, όταν οι σχέσεις του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ με τον δημοσιογράφο και νυν πολιτικό ήταν ανέφελες. Οι δυο άντρες κάθονται σε ένα παγκάκι και συνομιλούν όταν ο Αλέξης Τσίπρας γυρίζει και λέει στον Σταύρο Θεοδωράκη « Δεξιούρες με βάζεις να λέω, ρε π…» Η συνέχεια, επί της οθόνης.

Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε μοναδικό όρο να μην υπάρξει καμία σκηνή η αναφορά στα παιδιά και την οικογένειά του. Και οι δημιουργοί των δύο ταινιών έναν δικό τους όρο: να μην υπάρξει καμία παρέμβαση στο μοντάζ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 20:18