Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η αντίστροφη μέτρηση για τη συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας ξεκινά ουσιαστικά απόψε με τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα απέναντι στην Πορτογαλία, στο Εθνικό στάδιο «Νασιονάλ» της Λισσαβόνας
Η αντίστροφη μέτρηση για τη συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας ξεκινά ουσιαστικά απόψε με τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα απέναντι στην Πορτογαλία, στο Εθνικό στάδιο «Νασιονάλ» της Λισσαβόνας (21:30, Mega – OTE Sport 1).
Η αναμέτρηση αποτελεί την πιο δυνατή δοκιμή ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου για τον Φερνάντο Σάντος και τους παίκτες του, έστω και αν η ιβηρική ομάδα θα αγωνιστεί χωρίς το πιο λαμπρό αστέρι της, τον Κριστιάνο Ρονάλντο (τραυματίας).
Όπως το 2004 έτσι κι απόψε η ελληνική ομάδα είναι σε θέση να χαλάσει τη… φιέστα στους Πορτογάλους, που εορτάζουν έναν αιώνα από την ίδρυση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας τους.
Ο Φερνάντο Σάντος φάνηκε από τις προπονήσεις να έχει κατασταλάξει στο σχήμα. Έτσι, τερματοφύλακας αναμένεται να είναι ο Καρνέζης, που θα έχει μπροστά του τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Χολέμπας.
Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Κατσουράνης, Μανιάτης, Τζιόλης και επιθετικοί οι Σαλπιγγίδης (δεξιά), Μήτρογλου (κορυφή) και Σαμαράς (αριστερά), ενώ στην αποστολή βρίσκονται και οι, Γλύκος, Καπίνο, Βύντρα, Τζαβέλλας, Μόρας, Ταχτσίδης, Καραγκούνης, Σάμαρης, Φετφατζίδης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Γκέκας.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.