search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01.08.2025 00:46
MENU CLOSE

Πρόταση συμφιλίωσης «υπό όρους» έκανε η Βόρεια στη Νότια Κορέα

01.07.2014 05:38
Πρόταση συμφιλίωσης «υπό όρους» έκανε η Βόρεια στη Νότια Κορέα - Media

Τη μείωση των εντάσεων μεταξύ της Βόρειας και της Νότιας Κορέας πρότεινε σήμερα η πρώτη, σε μια κίνηση-έκπληξη, μία μόλις ημέρα μετά τις τελευταίες εκτοξεύσεις πυραύλων.

 
Τη μείωση των εντάσεων μεταξύ της Βόρειας και της Νότιας Κορέας πρότεινε σήμερα η πρώτη, σε μια κίνηση-έκπληξη, μία μόλις ημέρα μετά τις τελευταίες εκτοξεύσεις πυραύλων.
 
Αμφότερες οι χώρες θα πρέπει να τερματίσουν τις στρατιωτικές εχθροπραξίες, τον ψυχολογικό πόλεμο και τις κριτικές, ξεκινώντας από αυτή την εβδομάδα, μετέδωσαν κρατικά μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας επικαλούμενα σχετικές αναφορές της Εθνικής Επιτροπής Άμυνας. 

Η Σεούλ θα πρέπει να ακυρώσει τα ετήσια στρατιωτικά γυμνάσια με τις Ηνωμένες Πολιτείες, τα οποία έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν τον Αύγουστο, εάν πρόκειται να συμφωνήσει με την πρόταση της Πιονγκγιάνγκ, αναφέρει η Επιτροπή.
 
Ένα ακόμα σημείο, το οποίο επεσήμανε η Επιτροπή ότι θα μπορούσε να ακυρώσει την πρόταση αυτή, είναι ότι η Νότια Κορέα δεν θα πρέπει να ασκεί κριτική κατά του πυρηνικού προγράμματος της Βόρειας. Η απαίτηση αυτή έχει θεωρηθεί απαράδεκτη από τη Σεούλ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01.08.2025 00:43