search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 05:43
MENU CLOSE

Η κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ γδύθηκε για καλό σκοπό (Video)

07.08.2014 08:20
Η κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ γδύθηκε για καλό σκοπό (Video) - Media

Μετά τη γυμνή διαμαρτυρία της 22χρονης Σκάουτ, η κατά δύο χρόνια μικρότερη αδελφή της, Ταλούλα, επέλεξε για καλό σκοπό, να βγάλει μπροστά στην κάμερα τα ρούχα της.

 
Μετά τη γυμνή διαμαρτυρία της 22χρονης Σκάουτ, η κατά δύο χρόνια μικρότερη αδελφή της, Ταλούλα, επέλεξε για καλό σκοπό, να βγάλει μπροστά στην κάμερα τα ρούχα της.

Η Ταλούλα μίλησε για τη σωματική  δυσμορφία που της διαγνώσθηκε στα 13 αλλά και τις εξαντλητικές δίαιτες που έκανε αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι κάποια στιγμή άλλαξε ψυχολογία και άρχισε να φορά προκλητικά ρούχα αδιαφορώντας για το πώς δείχνει το σώμα της.
 
«Διάβαζα όλα αυτά τα σχόλια του Τύπου που με αποκαλούσαν άσχημη. Αισθανόμουν απαίσια και παρόλο που οι άνθρωποι που με αγαπούσαν μου έλεγαν ότι είμαι όμορφη, εγώ επέλεγα να ακούσω τον περίγυρο γιατί πίστευα ότι η οικογένειά μου δεν θα μου έλεγε ποτέ τη… σκληρή αλήθεια» ανέφερε. 

Όπως εξήγησε αργότερα η ίδια επέλεξε να βγάλει τα ρούχα της μπροστά στην κάμερα έχοντας ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο προκειμένου να αγαπήσει το σώμα του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 02:16