search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:25
MENU CLOSE

Στον εισαγγελέα καταθέτει ο Αιμίλιος Λιάτσος για τον χρηματισμό βουλευτών (Video)

15.10.2014 07:36
Τι κατέθεσε ο Αιμίλιος Λιάτσος για τον χρηματισμό βουλευτών - Media

Η κλήση στον Αιμίλιο Λιάτσο, που είναι ο πρώτος μάρτυρας στον εισαγγελέα, αφορά δημοσίευμα της εφημερίδας «Kontra news» για απόπειρα χρηματισμού βουλευτών, προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ενώπιον του εισαγγελέα εφετών, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, έχει κληθεί σήμερα να καταθέσει ο διευθυντής της εφημερίδας «Kontra news», Αιμίλιος Λιάτσος, στο πλαίσιο της έρευνας που διατάχθηκε από τον Άρειο Πάγο, για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών.
 
Η κλήση στον Αιμίλιο Λιάτσο, που είναι ο πρώτος μάρτυρας στον εισαγγελέα, αφορά δημοσίευμα της εφημερίδας «Kontra news» για απόπειρα χρηματισμού βουλευτών, προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
 
Το εν λόγω δημοσίευμα επικαλέστηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, με αποτέλεσμα να διαταχθεί εισαγγελική έρευνα προκειμένου να εξακριβωθεί αν έχει τελεστεί το αδίκημα της δωροδωκίας βουλευτών.
 
Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, ο Αιμίλιος Λιάτσος δήλωσε ότι «υπάρχουν αρκετά στοιχεία και θέλω να θυμίσω ότι υπήρχε και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα εκείνης της περιόδου, πριν από το δημοσίευμα της κυριακάτικης "Kontra News". Είχε ξεκινήσει από τις δηλώσεις που έκανε ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος, στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” τέσσερις εβδομάδες πριν από το δημοσίευμα. Είχαν ακολουθήσει κι άλλες δηλώσεις, όπως εκείνη του Γιάννη Πανούση από την ΔΗΜΑΡ. Και υπήρχε αρκετό υλικό τέτοιων δηλώσεων».

Προανήγγειλε επίσης ο Αιμίλιος Λιάτσος ότι την Κυριακή η εφημερίδα θα έχει ιδιαίτερο πολιτικό και δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:19