search
ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 07:12
MENU CLOSE

Φορτσάκη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας θέλει ο Πάγκαλος

19.11.2014 10:56
Φορτσάκη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας θέλει ο Πάγκαλος - Media

Τον πρύτανη του ΕΚΠΑ Θεόδωρο Φορτσάκη πρότεινε για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας ο Θόδωρος Πάγκαλος.

Τον πρύτανη του ΕΚΠΑ Θεόδωρο Φορτσάκη πρότεινε για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας ο Θόδωρος Πάγκαλος.
 
«Γιατί όχι ο Φορτσάκης; Καθάρισε στη σχολή, να καθαρίσει και το Προεδρικό Μέγαρο, έτσι κι αλλιώς δεν έχει περισσότερες αρμοδιότητες ο Πρόεδρος» δήλωσε ο Θόδωρος Πάγκαλος μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ.
 
Αναφορικά με το ενδεχόμενο να καλέσουν ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τον Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου, διερωτήθηκε: «ο κ. Τσίπρας έχει πει ότι όταν συναντηθεί με τον Σαμαρά θα τού ζητήσει να παραιτηθεί… Τι να τον πάει στο Μαξίμου με τη βία ο κ. Βενιζέλος με τον όγκο που διαθέτει, όπως κι εγώ;» διερωτήθηκε.
 
«Εμείς τους μαζέψαμε τους συνδικαλιστές τις Σάρες και τις Μάρες… έργο του ΠΑΣΟΚ είναι, γιατί να μην τα πούμε αυτά;» πρόσθεσε ο Θόδωρος Πάγκαλος.
 
«Τι ήταν το μνημόνιο; Είναι κακό πράμα βέβαια το μνημόνιο, δεν μας αφήνει να κάνουμε ό,τι γουστάρουμε… Το μνημόνιο ήταν η απάντηση της ΕΕ, με τη βοήθεια και του ΔΝΤ, επειδή χρεοκοπήσαμε στην πράξη. Μας δάνειζαν με υψηλό επιτόκιο οι αγορές, μας έδωσαν πρωτοφανή ποσά με τόσο ευνοϊκούς όρους στην ιστορία του διεθνούς καπιταλισμού, ούτε τα δάνεια Μάρσαλ δεν είχαν τόσο ευνοϊκούς όρους, από την άλλη μας επέβαλαν ορισμένους όρους για να πάψει να υπάρχει το έλλειμμα και να γίνει πιο ανταγωνιστική η ελληνική οικονομία» εξήγησε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 07:06