search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:02
MENU CLOSE

Ο Κόλιν Φέρθ παραλίγο …γυμνός!(Photos)

23.01.2015 10:44
Ο Κόλιν Φέρθ παραλίγο ...γυμνός!(Photos) - Media

Αν το BBC και ο ίδιος δεν ήταν τόσο συντηρητικοί θα τον είχαμε δει γυμνό ως κύριο Ντάρσι στην τηλεοπτική σειρά «Περηφάνια και προκατάληψη»!

Αν το BBC και ο ίδιος δεν ήταν τόσο συντηρητικοί θα τον είχαμε δει γυμνό. Το ομολόγησε ο ίδιος σε συνέντευξη του στο σόου του Τζόναθαν Ρος. Το πού θα γινόταν αυτό μάλιστα έχει ενδιαφέρον. Στην τηλεοπτική σειρά «Περηφάνια και προκατάληψη»!
Είκοσι χρόνια μετά την κυκλοφορία της, και αφού πλέον ο Κόλιν Φερθ είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους Βρετανούς ηθοποιούς, θυμήθηκε τον κύριο Ντάρσι, τον ρόλο που πραγματικά έχτισε την καριέρα του.


Στην περίφημη σκηνή όπου ο κύριος Ντάρσι βγαίνει από τη λίμνη με το βρεγμένο πουκάμισο-αυτή η εικόνα του Κόλιν Φέρθ είναι αξέχαστη-θα έπρεπε να είναι γυμνός. «Κανονικά δεν έπρεπε να φοράω απολύτως τίποτα. Αλλά εγώ και  το BBC ήμασταν σεμνότυφοι», είπε. Αν όμως, τελικά είχε γυριστεί έτσι η σκηνή, με τον Κόλιν Φέρθ γυμνό, θα είχαμε χάσει μια από τις πιο ωραίες κινηματογραφικές στιγμές. Ψηφίζουμε και πάλι … βρεγμένο πουκάμισο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58