search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 15:00
MENU CLOSE

Οι «Καμπάνες του Edelweiss» με την Άννα Βίσση στο “Πάνθεον”

02.02.2015 18:34
Οι «Καμπάνες του Edelweiss» με την Άννα Βίσση στο \"Πάνθεον\"  - Media

Μια «παράσταση στα όρια της εμπειρίας», που θα αναδεικνύει τα δυναμικά στοιχεία του έργου, φιλοδοξεί να δημιουργήσει ο Γιάννης Κακλέας στη σκηνή του θεάτρου Πάνθεον.

   
Μια «παράσταση στα όρια της εμπειρίας», που θα αναδεικνύει τα δυναμικά στοιχεία του έργου, φιλοδοξεί να δημιουργήσει ο Γιάννης Κακλέας στη σκηνή του θεάτρου Πάνθεον.

Μετά τους «Δαίμονες» και τη «Μάλα», ο γνωστός σκηνοθέτης επιστρέφει στο μουσικό θέατρο και καταπιάνεται με τη νέα ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα «Οι Καμπάνες του Edelweiss» με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση.
 
«Πρόκειται για ένα ταξίδι στην αυτογνωσία μιας γυναίκας με σκοτεινό και ταλαιπωρημένο παρελθόν. Το έργο πραγματεύεται μια ιστορία πάθους και απαγορευμένου έρωτα με όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη γραφή του Νίκου Καρβέλα. Μια γραφή έντονη, διεισδυτική, τολμηρή και στο θέμα της αλλά και στον τρόπο αφήγησης της ιστορίας» ανέφερε σε σημερινή συνέντευξη τύπου ο Γιάννης Κακλέας για τη φιλόδοξη παραγωγή που συγκεντρώνει επί σκηνής 25 ηθοποιούς και 18μελή ορχήστρα και είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα στις 12 Φεβρουαρίου.
 
«Με τη συνεργασία μας αυτή θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε ένα μουσικοθεατρικό όραμα για ένα είδος παράστασης με σύγχρονα μέσα που θα αναδεικνύει το έρεβος της ανθρώπινης ύπαρξης και την αμείλικτη δύναμη του πάθους» συμπλήρωσε ο σκηνοθέτης τονίζοντας πως το νέο έργο του Νίκου Καρβέλα αγγίζει τα όρια μιας μετα-σαιξπηρικής δραματουργίας. «Ο Νίκος είναι ένας ακραίος συγγραφέας. Όπως και στις προηγούμενες ιστορίες του («Μάλα», «Δαίμονες») έτσι και σε αυτή υπάρχει μία ακραία στιγμή ενός προσώπου, που ταξιδεύει σε δύσκολα μονοπάτια για να βρει τον εαυτό του μέσα από τον έρωτα». Ενώ σε ό,τι αφορά τη συνεργασία του με τη δημοφιλή ερμηνεύτρια ο Γιάννης Κακλέας τόνισε πως «το να δουλεύεις με την Άννα είναι από μόνο του μια εμπειρία. Είναι μία πολύτιμη συνεργάτιδα και απόλυτη επαγγελματίας».
 
Η Άννα Βίσση ευχήθηκε το έργο ν’ αγγίξει τις καρδιές των θεατών και δήλωσε χαρούμενη που βρίσκεται επί σκηνής με παλιούς και νέες συνεργάτες, όπως τον Γιάννη Σιαμσιάρη ( με τον οποίο είχαν συνεργαστεί πριν 23 χρόνια στους «Δαίμονες»), τον Θανάση Αλευρά, την Τάνια Τρύπη, καθώς και τον 25χρονο συμπρωταγωνιστή της Αιμιλιανό Σταματάκη, απόφοιτο του Ωδείου Αθηνών, ο οποίος υποδύεται τον γιο της Τζούλιαν.
 
«Μπορεί οι Έλληνες να μην είναι μυημένοι στην όπερα αλλά το συγκεκριμένο έργο είναι μια ιστορία που ο καθένας θα μπορούσε να βιώσει», τόνισε η πρωταγωνίστρια. Όσο για τις υποκριτικές της ικανότητες, σχολίασε πως «μπορεί να μην έχω σπουδάσει ηθοποιός αλλά παίζω με το ένστικτό μου».
 
Τα σκηνικά υπογράφει ο Μανόλης Παντελιδάκης, τα κουστούμια η Ντένη Βαχλιώτη και τη μουσική διεύθυνση έχει αναλάβει ο Αλέξιος Πρίφτης. Στην παράσταση συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Nικόλαος Καραγκιαούρης, Ελένη Αλεξανδρή, Ιβάν Σβιτάιλο, Αρης Πλασκασοβίτης και Νικόλας Ραπτάκης.
 
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο στις 20.00. Κυριακή στις 19.00.
 
Τιμές εισιτηρίων: Διακ. ζώνη: 45 ευρώ, Α: 40 ευρώ, Β: 35 ευρώ, Γ: 30 ευρώ, Δ: 25 ευρώ, Ε: 20 ευρώ, ΣΤ: 15 ευρώ. Φοιτητικό & Ανέργων : 15 ευρώ. Κάθε Πέμπτη γενική είσοδος 20 ευρώ. 30% έκπτωση έως δωρεάν για ΑμεΑ (με σειρά προτεραιότητας), 20% έκπτωση για όλες τις ζώνες σε ομαδικά (άνω των 30 ατόμων), 20% έκπτωση για συνεργαζόμενους οργανισμούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:53