search
ΔΕΥΤΕΡΑ 22.09.2025 16:14
MENU CLOSE

Άνθιμος: Δεν μ’ αρέσει το ντύσιμο και το… ύφος του Βαρουφάκη

27.02.2015 13:47
Άνθιμος: Δεν μ’ αρέσει το ντύσιμο και το… ύφος του Βαρουφάκη - Media

Λίγο… μπερδεμένος φαίνεται να είναι ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος σχετικά με το αν συμπαθεί ή όχι τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Λίγο… μπερδεμένος φαίνεται να είναι ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος σχετικά με το αν συμπαθεί ή όχι τον Γιάνη Βαρουφάκη.
 
Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που θα προβληθεί το Σάββατο στο κανάλι «Ε», ο μητροπολίτης Άνθιμος αποδοκίμασε το ενδυματολογικό γούστο και το… ύφος του υπουργού Οικονομικών, ασχέτως αν μόλις λίγες μέρες πριν είχε εκθειάσει τις κινήσεις αλλά και την ευφυΐα του. Χαρακτηριστικά είπε πως ο κ. Βαρουφάκης δεν θα έπρεπε να προσπαθεί να είναι διαφορετικός, ενώ αναφερόμενος στην κυβέρνηση είπε: «παρακαλούμε το Θεό να πετύχει η νέα κυβέρνηση στο έργο της».
 
Παράλληλα ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης τα «έβαλε» ακόμα μία φορά με τον Μανώλη Γλέζο, καθώς δήλωσε πως: «Δεν έπρεπε να πει αυτά που είπε ο κύριος Γλέζος στον πρωθυπουργό λόγω και της σοφίας που έχει με τα χρόνια του».
 
Όλη η συνέντευξη θα προβληθεί το Σάββατο το πρωί στο κανάλι Ε και στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει με τη Φαίη Μαυραγάνη.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.09.2025 16:13