Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Κυρώσεις σε επτά αξιωματούχους της Βενεζουέλας επέβαλε η αμερικανική κυβέρνηση ενώ ο Μπαράκ Ομπάμα αποκάλεσε τη χώρα κίνδυνο για την ασφάλεια των ΗΠΑ.
Κυρώσεις σε επτά αξιωματούχους της Βενεζουέλας επέβαλε η αμερικανική κυβέρνηση ενώ ο Μπαράκ Ομπάμα αποκάλεσε τη χώρα κίνδυνο για την ασφάλεια των ΗΠΑ.Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ δήλωσε χαρακτηριστικά:
“Αξιωματούχοι της Βενεζουέλας που στο παρελθόν και σήμερα παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών της Βενεζουέλας και εμπλέκονται σε περιστατικά πολιτικής διαφθοράς δε θα είναι ευπρόσδεκτοι εδώ, και έχουμε τώρα όλα τα εργαλεία για να μπλοκάρουμε τα περιουσιακά τους στοιχεία και τη χρήση τους στα αμερικανικά χρηματοπιστωτικά συστήματα.
“Είμαστε βαθύτατα ανήσυχοι για τις προσπάθειες της κυβέρνησης της Βενεζουέλας να κλιμακώσει τις απειλές των πολιτικών της αντιπάλων. Τα προβλήματα της Βενεζουέλας δεν μπορούν να επιλυθούν με την ποινικοποίηση της διαφωνίας”, πρόσθεσε ο ίδιος.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.