Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η εποχή του παγωτού, ξεκίνησε. Μικροί και μεγάλοι λαχταρούν τη δροσιά του. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να φτιάξουμε με τα χεράκια μας σπιτικό παγωτό για την οικογένειά μας.
Η εποχή του παγωτού, ξεκίνησε. Μικροί και μεγάλοι λαχταρούν τη δροσιά του. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να φτιάξουμε με τα χεράκια μας σπιτικό παγωτό για την οικογένειά μας.
600 γρ. κρέμα γάλακτος (πλήρη σε λιπαρά)
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
200 γρ. κουβερτούρα
Σπάμε την κουβερτούρα σε κομμάτια και τη βάζουμε σε μπεν μαρί να λιώσει. Ανακατεύουμε τακτικά για να λιώσει ομοιόμορφα και πιο γρήγορα. Την αποσύρουμε από τη φωτιά και την αφήνουμε 5 λεπτά στην άκρη.
Στο μίξερ χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα την κρέμα γάλακτος με το ζαχαρούχο γάλα, για 5 λεπτά. Καθώς συνεχίζουμε το χτύπημα, χαμηλώνουμε λίγο την ταχύτητα και προσθέτουμε σιγά σιγά την λιωμένη σοκολάτα. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Ρίχνουμε το παγωτό σε μπολ, το σκεπάζουμε και το βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει και ιδανικά μετά από 4-5 ώρες είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.