search
ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 05:50
MENU CLOSE

«Νοιώθω θεά μέσα σε αυτό το κορμί» λέει υπέρβαρη μπλόγκερ (Photos)

12.05.2015 08:54
«Νοιώθω θεά μέσα σε αυτό το κορμί» λέει υπέρβαρη μπλόγκερ (Photos) - Media

Τα πολλά παραπανίσια της κιλά όχι μόνο δεν την πτοούν, αλλά τα έχει κάνει … σημαία. 

 

Τα πολλά παραπανίσια της κιλά όχι μόνο δεν την πτοούν, αλλά τα έχει κάνει … σημαία. Η Κόρτνει Μίνα τις περισσότερες ώρες μέσα στο σπίτι κυκλοφορεί μόνο με τα εσώρουχα της και συχνά με μία κορώνα. Και δεν το κρατάει μόνο για τον εαυτό της. Ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες της στο μπλόγκ μόδας που διατηρεί με σκοπό να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση κι άλλων γυναικών που θεωρούνται χοντρές. Κι όλα αυτά γιατί η Μίνα είχε υποστεί bullying στα σχολικά της χρόνια γεγονός που τότε την είχε κάνει ντροπαλή.

Την πρώτη φορά που ανέβασε φωτογραφία της με τα εσώρουχα το έκανε από περιέργεια για να δει πως θα αντιδράσουν οι 38.000 ακόλουθοι της στο twitter. Σύμφωνα λοιπόν, με όσα ισχυρίζεται στο Bustle, δέχτηκε αρκετά τρολαρίσματα, αλλά στην πλειοψηφία τους τα σχόλια ήταν ενθαρρυντικά. Τις φωτογραφίες συνόδευσε με το σχόλιο «το σώμα μου είναι μια μοναδική φιγούρα ομορφιάς». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 01:08