search
ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 05:46
MENU CLOSE

Αισιόδοξος για συμφωνία έως την Κυριακή ο Σακελλαρίδης

28.05.2015 10:19
Αισιόδοξος για συμφωνία έως την Κυριακή ο Σακελλαρίδης - Media

Την αισιοδοξία του ότι έως την Κυριακή θα υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

 

Την αισιοδοξία του ότι έως την Κυριακή θα υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

“Η αισιοδοξία της κυβέρνησης εδράζεται σε στοιχεία”, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε ότι σκοπός είναι μέχρι την Κυριακή να υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους.

Είπε ακόμη ότι η κυβέρνηση σε συνεργασία με τους εταίρους, διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξει περίπτωση χρεοκοπίας. Αναφερόμενος στην διαδικασία της συμφωνίας εξήγησε: «Μιλάμε για κοινό κείμενο της ελληνικής κυβέρνησης με τους θεσμούς. Εκεί που υπάρχει συμφωνία είναι ώρα να καταγραφούν στο χαρτί. Αυτά που είναι ανοιχτά επίσης πρέπει να κλείσουν και να καταγραφούν και αυτά στο χαρτί και να αποτελέσουν μια συμφωνία».

Στο μεταξύ ερωτηθείς για τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης επεσήμανε ότι «Ο κ. Βαρουφάκης χαίρει της στήριξης του Πρωθυπουργού και της ελληνικής κυβέρνησης». 

Σε ότι αφορά στο θέμα των τραπεζών ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης δήλωσε: “Δεν υπάρχει παραμικρός λόγος ανησυχίας σε σχέση με τις τράπεζες, Ο Πρωθυπουργός συστήνοντας ψυχραιμία, αναφέρθηκε σε δηλώσεις στο εσωτερικό και εξωτερικό, (σχετικές με τις τράπεζες και τον έλεγχο κεφαλαίων) οι οποίες με τρόπο αρκετά ανεύθυνο ανοίγουν τέτοια ζητήματα”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 03:06