Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΜε το πιστόλι στον κρόταφο παρουσιάζει η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt τον έλληνα πρωθυπουργό στο εξώφυλλό της. Ο τίτλος του άρθρου είναι: «Χρήματα ή αυτοκτονώ».
Με το πιστόλι στον κρόταφο παρουσιάζει η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt τον έλληνα πρωθυπουργό στο εξώφυλλό της. Ο τίτλος του άρθρου είναι: «Χρήματα ή αυτοκτονώ».
Το άρθρο της Handelsblatt αναφέρεται στις ουρές των τραπεζών, στο «πάγωμα» του ELA από την ΕΚΤ και στην έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, σημειώνοντας ότι αυτοί είναι οι τρεις λόγοι που οδηγούν τον Αλέξη Τσίπρα να βάλει το περίστροφο στον κρόταφο και να λέει «Χρήματα ή αυτοκτονώ».

Στο άρθρο υπό τον τίτλο «Απόπειρα Εκβιασμού», όπως χαρακτηρίζουν οι συντάκτες της εφημερίδας τη διαπραγματευτική τακτική της ελληνικής κυβέρνησης, επισημαίνεται ότι «το μεγάλο φινάλε της τραγωδίας» έρχεται την Κυριακή, όταν ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει για το αν η Ελλάδα θέλει να παραμείνει μέλος της νομισματικής ένωσης ή όχι.
Η Handelsblatt κάνει λόγο για διπλό παιγνίδι του Τσίπρα εδώ και μήνες, ο οποίος εμφανίζεται -σύμφωνα με την εφημερίδα- εμφανίζεται να λέει διαφορετικά πράγματα σε εσωτερικό και εξωτερικό. Η Handelsblatt σημειώνει ότι στο εξωτερικό επιδεικνύει διάθεση συμβιβασμού, ενώ εντός των τειχών «ξεσηκώνει τους πολίτες εναντίον των Βρυξελλών, του ΔΝΤ και της Γερμανίας».
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.