Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Άναψαν τα αίματα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και του υπουργού Παραγωγικής ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα» ο Π. Λαφαζάνης έκανε λόγο για φιάσκο της διαπραγματευτικής τακτικής και επέρριψε την ευθύνη για την υπογραφή του νέου μνημονίου στην ομάδα που μετέβη στις Βρυξέλλες και στον Γ. Δραγασάκη.
Σε εκείνο το σημείο ο δεύτερος ζήτησε τον λόγο και επιχείρησε σημείο προς σημείο να αποδομήσει την κριτική Λαφαζάνη.
Ωστόσο, η τακτική αυτή εκνεύρισε ακόμα περισσότερο τον Π. Λαφαζάνη με αποτέλεσμα να του αναφέρει πως «έπρεπε να έχεις λάβει υποψη σου την ανάγκη ύπαρξης εναλλακτικής στην στρατηγική».,
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.