search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 16:59
MENU CLOSE

Μάρδας: «Δεν είναι απαραίτητο να γίνουν εκλογές»

17.08.2015 13:34
Μάρδας: Να προσμετρηθούν και οι αυτοκτονίες στους νεκρούς από κορωνοϊό - Τι απαντά η ΝΔ - Media

«Το μεγάλο πρόβλημα που έχει όλος ο κόσμος που βρίσκεται στην κυβέρνηση είναι το εξής: Να είμαστε εντάξει με τη συνείδηση μας ή να εξυπηρετούμε το κοινωνικό σύνολο και το συμφέρον αυτής της χώρας;» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας

 

«Το μεγάλο πρόβλημα που έχει όλος ο κόσμος που βρίσκεται στην κυβέρνηση είναι το εξής: Να είμαστε εντάξει με τη συνείδηση μας ή να εξυπηρετούμε το κοινωνικό σύνολο και το συμφέρον αυτής της χώρας;» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, περιγράφοντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση μετά τη συμφωνία με τους δανειστές.

Ο κ. Μάρδας τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν παραδόθηκε χωρίς μάχη και εκτίμησε ότι «η πολιτική την οποία πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εφαρμοστεί, αρκεί ένα σύνολο αυτονόητων να τεθεί σε εφαρμογή και να γίνει αυτή η επανεκκίνηση της οικονομίας».

Για το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών είπε ότι «δεν είναι απαραίτητο να γίνουν».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 16:59