Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του έκανε το ζευγάρι Αμάλ και Τζόρτζ Κλούνει, οι οποίοι από την έπαυλη τους στο Κόμο βρέθηκαν στην Ίμπιζα για να παρευρεθούν σε πάρτι των κουμπάρων τους Σίντι Κρόφορντ και Ράντι Γκέρμπερ, οι οποίοι εγκαινίασαν τη νέα τους τεκίλα.
Μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του έκανε το ζευγάρι Αμάλ και Τζόρτζ Κλούνει, οι οποίοι από την έπαυλη τους στο Κόμο βρέθηκαν στην Ίμπιζα για να παρευρεθούν σε πάρτι των κουμπάρων τους Σίντι Κρόφορντ και Ράντι Γκέρμπερ, οι οποίοι εγκαινίασαν τη νέα τους… τεκίλα.

Το ζευγάρι φαίνεται οτι διασκέδασε πολύ καθώς στην έξοδο τους ο Τζορτζ φωτογραφήθηκε με… γλαρωμένο βλέμμα, πιθανώς από τα πολλά σφηνάκια τεκίλα.




Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.