search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 04:27
MENU CLOSE

Απάντηση Φλαμπουράρη στις καταγγελίες για την εταιρεία του και τη σύμβαση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου

15.09.2015 11:10
Απάντηση Φλαμπουράρη στις καταγγελίες για την εταιρεία του και τη σύμβαση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου - Media

Απάντηση στις καταγγελίες ότι η εταιρεία του πήρε έργο ύψους 3,9 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, έδωσε ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

 

Απάντηση στις καταγγελίες ότι η εταιρεία του πήρε έργο ύψους 3,9 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, έδωσε ο Αλέκος Φλαμπουράρης. Ο πρώην υπουργός μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 είπε ότι «η πρώην εταιρία μου πήρε το έργο με διαγωνισμό, ο οποίος έγινε πριν από ενάμιση χρόνο. Κάθε Έλληνας μπορεί να έχει μετοχές σε διάφορες εταιρίες. Δεν απαγορεύεται να έχει μετοχές σε εταιρίες ούτε ο υπουργός. Εγώ έχω αποχωρήσει από την εταιρία, έκλεισα το επάγγελμα μόλις έγινα υπουργός, παρέδωσα το πτυχίο μου, το εργολαβικό πτυχίο, και υπέβαλα τα χαρτιά μου για σύνταξη» είπε ο πρώην υπουργός.

«Από εκεί και πέρα λασπολογίες υπάρχουν αρκετές. Δεν θέλω να ασχοληθώ με νομικές διαδικασίες. Η ιστορία μου 50 χρόνια στην Αριστερά και 40 χρόνια στο επάγγελμα είναι τέτοια, που κανείς δεν μπορεί να μου καταμαρτυρήσει απολύτως τίποτα… Όποια προσπάθεια σπίλωσης γίνεται, νομίζω ότι θα πέσει στο κενό…» πρόσθεσε ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Το θέμα προέκυψε με δημοσίευμα από το Protothema.gr, σύμφωνα με το οποίο η τεχνική εταιρεία του Αλέκου Φλαμπουράρη λειτουργεί κανονικά και ο ίδιος συνεχίζει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34