search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 01:21
MENU CLOSE

Έτοιμος για τη μεγάλη… ναυμαχία ο Θεοδωράκης

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 1883
17-09-2015
19.09.2015 03:00
theodorakis_5.jpg

Τον νυν υπέρ πάντων αγώνα δίνει το Ποτάμι προκειμένου να αντιστρέψει τη δημοσκοπική συρρίκνωση σε σχέση με τα ποσοστά του Ιανουαρίου

 
Τον νυν υπέρ πάντων αγώνα δίνει το Ποτάμι προκειμένου να αντιστρέψει τη δημοσκοπική συρρίκνωση σε σχέση με τα ποσοστά του Ιανουαρίου, να ξεπεράσει ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ και να βρεθεί τρίτη δύναμη πάνω από τη Χρυσή Αυγή.
 
Ο Σταύρος Θεοδωράκης ζητά συνεχώς τις τελευταίες μέρες από τους πολίτες να του δώσουν ένα 10% προκειμένου να καταστεί αυτός σταθεροποιητικός παράγοντας σε όποιο κυβερνητικό σχήμα προκύψει, προβάλλοντας πρόσωπα που προέρχονται από την κοινωνία, χωρίς βεβαρημένο κομματικό παρελθόν αλλά και χωρίς καμία πολιτική και ιδεολογική συνοχή. Το μήνυμα του Ποταμιού μπορεί να απευθύνεται στους πολίτες που έχουν κουραστεί από την ξύλινη γλώσσα των παραδοσιακών κομμάτων αλλά και τα μεγάλα λόγια, ωστόσο στο επτάμηνο που πέρασε, δεν φρόντισε να πείσει ότι έχει έναν σαφή προσανατολισμό. Μάλιστα, η ένταξη στα ψηφοδέλτια πολλών στελεχών των φιλελεύθερων, με προεξάρχοντες τους Αντιγόνη Λυμπεράκη και Θ. Σκυλακάκη, του προσδίδει ένα κεντροδεξιό πρόσημο. Ακόμα και η πολιτική επιτυχία του καλύτερου ίσως ψηφοδελτίου Επικρατείας, από πλευράς διαδρομής προσώπων, δεν μοιάζει να συγκινεί τόσο πολύ τα πλατιά λαϊκά στρώματα. 
 
Ο Σταύρος Θεοδωράκης επιχειρεί να κερδίσει ψήφους τα τελευταία 24ωρα ανεβάζοντας τους τόνους στα ζητήματα διαπλοκής και επιστρέφοντας με ένταση και οργή τους χαρακτηρισμούς ότι το κόμμα του είναι προϊόν της διαπλοκής. Μάλιστα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και της οικογενειακής εργολαβικής εταιρείας, αποδίδοντάς του σχέσεις με την εγχώρια διαπλοκή, αλλά και κατά του Αλέκου Φλαμπουράρη και της γνωστής ιστορίας με τις μετοχές της εργοληπτικής εταιρείας του. Μάλιστα υπαινίχτηκε ότι υπάρχουν και άλλα σκάνδαλα υπουργών κατά τη διάρκεια της επτάμηνης διακυβέρνησης της χώρας. 
 
Το ερώτημα είναι αν αυτό το επικοινωνιακό ξέσπασμα των τελευταίων ημερών αρκεί για να του δώσει πόντους στη μάχη της ουράς μεταξύ ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ για τη σειρά κατάταξης. 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 01:16