search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.10.2025 00:16
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο κυνηγός που σκότωσε κατά λάθος 22χρονο

07.10.2015 14:52
Νεκρός 54χρονος κυνηγός – Αυτοπυροβολήθηκε όταν σημάδευε αγριογούρουνο - Media

Ελεύθερος αφέθηκε ο 51 ετών άνδρας που κατηγορείται ότι πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε με καραμπίνα 22χρονο, σε αγροτική περιοχή της Νέας Απολλωνίας, έξω από τη Θεσσαλονίκη, όπου πήγαν χθες το βράδυ για κυνήγι αγριογούρουνων.

 

Ελεύθερος αφέθηκε ο 51 ετών άνδρας που κατηγορείται ότι πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε με καραμπίνα 22χρονο, σε αγροτική περιοχή της Νέας Απολλωνίας, έξω από τη Θεσσαλονίκη, όπου πήγαν χθες το βράδυ για κυνήγι αγριογούρουνων.

Ο δράστης οδηγήθηκε το μεσημέρι στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης, η οποία διέταξε τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για την εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες διαδραματίστηκε το τραγικό συμβάν. Μετά την ολοκλήρωση της πραγματογνωμοσύνης ο 51 ετών κτηνοτρόφος θα κληθεί να απολογηθεί για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε χθες γύρω στις 9.30 το βράδυ, όταν ο 22χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα ύστερα από πυροβολισμό που δέχθηκε από τον 51 ετών άνδρα, που τον πέρασε για θήραμα. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον νεαρό στο Κέντρο Υγείας Νέας Μαδύτου, όπου όμως ξεψύχησε. Οι δύο άνδρες συνδέονταν συγγενικά μεταξύ τους.

Η κηδεία του άτυχου άνδρα γίνεται αυτήν την ώρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.10.2025 00:12