search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:21
MENU CLOSE

Μητέρα άφησε το μωρό της να πεθάνει στον καναπέ την παραμονή των Χριστουγέννων (Photos)

29.12.2015 06:57
Μητέρα άφησε το μωρό της να πεθάνει στον καναπέ την παραμονή των Χριστουγέννων (Photos) - Media

Μια μητέρα κατηγορείται για τον θάνατο του 6 μηνών μωρού της, το οποίο βρέθηκε νεκρό στον καναπέ του σπιτιού της στο Ντάλας των ΗΠΑ, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια των ναρκωτικών.

 

Μια μητέρα κατηγορείται για τον θάνατο του 6 μηνών μωρού της, το οποίο βρέθηκε νεκρό στον καναπέ του σπιτιού της στο Ντάλας των ΗΠΑ, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια των ναρκωτικών.

Η 30χρονη Στέφανι Άμπερ Τίλμαν αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραμέληση και κακοποίηση ανηλίκου. Το βρέφος βρέθηκε ακίνητο στον καναπέ του βρώμικου σπιτιού της Τίλμαν την παραμονή των Χριστουγέννων, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο σύζυγος της Τίλμαν, Τζέρι Άλλεν, κάλεσε την αστυνομία όταν επέστρεψε σπίτι από τη δουλειά για να βρει τον μικρό γιο του «αναίσθητο, γυμνό και μόνο του στον καναπέ του σαλονιού», όπως ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές.

Ο Άλλεν είπε στους ανακριτές ότι δεν μπορούσε να βρει εμφανή τραύματα. Μια τοπική εφημερίδα ανέφερε ότι ο Άλλεν βρήκε την σύζυγό του με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους σε ένα από τα υπνοδωμάτια του σπιτιού. Ήταν επίσης γυμνά, αλλά ήταν ξύπνια και αβλαβή.

Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι το σπίτι «ήταν βρώμικο από ανθρώπινα και ζωικά απόβλητα και σκουπίδια».

Το σπίτι της οικογένειας.

Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τοποθετήθηκαν με άλλα μέλη της οικογένειας το Τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Η Τίλμαν βρίσκεται υπό κράτηση στις φυλακές της κομητείας Λίνκολν με εγγύηση 100.000 δολαρίων μέχρι την διεξαγωγή της δίκης της.

Δικαστήριο της κομειτείας Λίνκολν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34