search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 10:28
MENU CLOSE

«Θέλω να μοιάζω με πρόστυχη και δυναμική λεσβία», λέει σταρ του Χόλιγουντ (Photos)

07.01.2016 14:40
«Δεν θέλω να είμαι η πιο χοντρή στο Χόλιγουντ», λέει διάσημη ηθοποιός (Photos) - Media

Τον τελευταίο καιρό αυτοπροβάλλεται ως κακό κορίτσι, που δεν «μασάει« τα λόγια της.

 

Το ταλέντο της πλέον, η Τζένιφερ Λόρενς το χρησιμοποιεί και για να φτιάξει το προφίλ της. Τον τελευταίο καιρό αυτοπροβάλλεται ως κακό κορίτσι, που δεν «μασάει« τα λόγια της, που πάει κόντρα στα «πρέπει» του Χόλιγουντ, που κάνει ό,τι της «κατέβει».

Αυτή τη φορά, η 25χρονη ηθοποιός είπε σε συνέντευξη της στο περιοδικό «Glamour»: «Θέλω να μοιάζω με πρόστυχη και δυναμική λεσβία». Η πρωταγωνίστρια του «Hunger Games» εξήγησε βέβαια, ότι «τις περισσότερες φορές, δεν με βλέπετε έτσι γιατί προσπαθώ να υποδυθώ τη γυναίκα του οίκου Dior, γεγονός που αποτελεί τιμή για μένα». Είναι το πρόσωπο του οίκου ομορφιάς εδώ και δύο χρόνια και έχει υπογράψει ένα πολύ καλό συμβόλαιο.

Επίσης, μίλησε και για τις καμπύλες της περηφάνια: «Έχω βυζ… και κω… Υπάρχουν πράγματα που έχουν φτιαχτεί για αδύνατους ανθρώπους και αυτά με κάνουν να μοιάζω χοντρή. Αν έχεις βυζ… θα πρέπει να τα αναδείξεις. Αυτά είναι βυζ… δεν είναι κυτταρίτιδα. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 10:26