search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:01
MENU CLOSE

Η Κέιτ Γουίνσλετ δε θα μποϊκοτάρει τα Όσκαρ για να δει τον Λεονάρντο ντι Κάπριο να το παίρνει επιτέλους! (Photos)

11.02.2016 13:31
Η Κέιτ Γουίνσλετ δε θα μποϊκοτάρει τα Όσκαρ για να δει τον Λεονάρντο ντι Κάπριο να το παίρνει επιτέλους! (Photos) - Media

«Είναι ο καλύτερος μου φίλος», είπε η Κέιτ Γουίνσλετ για τον Λεονάρντο ντι Κάπριο 

 

Την ώρα που ο Γουίλ Σμιθ και η γυναίκα του Τζέιντα, κάνουν αγώνα εναντίον των Όσκαρ, πολλοί αντιστέκονται σθεναρά. Μία από αυτούς, η Κέιτ Γουίνσλετ.

Η διάσημη ηθοποιός όμως, έχει πολύ προσωπικούς λόγους για να μην συμμετέχει στο μποϊκοτάζ της φετινής τελετής απονομής. Ο λόγος μάλιστα, έχει και όνομα: Λεονάρντο ντι Κάπριο. «Πιστεύω πραγματικά ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι η χρονιά του και είναι ο καλύτερος μου φίλος, οπότε δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα είμαι εκεί να τον στηρίξω», είπε η Γουίνσλετ σε συνέντευξη της στην πρεμιέρα της ταινίας «Triple 9».

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι όπως είπε η ίδια «ήταν μια υπέροχη χρονιά για τις γυναίκες». Είναι και η ίδια υποψήφια για Όσκαρ Β’ Γυναικείου ρόλου για την ταινία «Στιβ Τζόμπς».  

Από τον «Τιτανικό» ξεκίνησε η φιλία τους 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 22:59