search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:52
MENU CLOSE

Άθλιες συνθήκες για κουταβάκια, σε παράνομα εκτροφεία σκύλων – απίστευτα τα κέρδη για τους ιδιοκτήτες (Video)

19.02.2016 17:24
Άθλιες συνθήκες για κουταβάκια, σε παράνομα εκτροφεία σκύλων – απίστευτα τα κέρδη για τους ιδιοκτήτες  (Video) - Media

Ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες αμέσως μόλις γεννηθούν. Και όμως οι ιδιοκτήτες εκτροφείων σκύλων συχνά θησαυρίζουν από την πώληση τους.

 

 

Ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες αμέσως μόλις γεννηθούν. Και όμως οι ιδιοκτήτες εκτροφείων σκύλων συχνά θησαυρίζουν από την πώληση τους.

Στην Αγγλία, που οι κάτοικοι της, θεωρούνται και φιλόζωοι, τα κουταβάκια στα εκτροφεία σκύλων ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες, μέσα σε κουβάδες και δίπλα από κουφάρια άλλων νεκρών σκύλων.

Μια φιλοζωική οργάνωση κατάφερε να εισχωρήσει με κρυφή κάμερα και να καταγράψει τις συνθήκες αυτές. Κουτάβια που ζουν στριμωγμένα σε κουβάδες, βρώμικα, που τρώνε ενώ δίπλα τους υπάρχουν κουφάρια νεκρών σκυλιών, που είναι άρρωστα και που μόλις εμφανιστεί κάποιος αγοραστής, καθαρίζονται και μοσχοπουλιούνται.

Και μιλάμε για σκύλους ράτσας, που εκτρέφονται με σκοπό το κέρδος. Γαλλικά μπουλντόγκ, Πομεράνιανς, Τεριέ Γιορκσάιρ, Πάγκς. Μάλιστα σύμφωνα με έρευνες, 2 στα 10 κουτάβια που θα πουληθούν θα πεθάνουν μέσα σε μισό χρόνο, εξαιτίας της κακομεταχείρισης που έχουν υποστεί μόλις γεννήθηκαν. Υπολογίζονται επίσης ότι σήμερα στην Αγγλία εκτρέφονται σε παράνομα εκτροφεία περισσότερα από 430.000 κουταβάκια.

Τα τελευταία 5 χρόνια επίσης, έχει παρατηρηθεί μια αύξηση κατά 122% των παρανόμων εκτροφείων σκύλων. Και το κέρδος των εκτροφέων αυτών, κάθε χρόνο ξεπερνά τα 3.500.000 ευρώ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42