search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:37
MENU CLOSE

Τον «Alpha Κύπρου» παρουσίασε ο Δημήτρης Κοντομηνάς

21.03.2016 20:08
Δείτε τον Δημήτρη Κοντομηνά σε διαφήμιση το 1975 - Media

Ένας νέος παγκύπριος τηλεοπτικός σταθμός, ο ALPHA ΚΥΠΡΟΥ, θα κάνει «πρεμιέρα» από τις 4 Απριλίου και θα μπει στη μάχη της τηλεθέασης με το κρατικό ΡΙΚ και μεγάλα τα ιδιωτικά κανάλια «ΜΕΓΑ», «ΑΝΤ1» και «ΣΙΓΜΑ».

 

Ένας νέος παγκύπριος τηλεοπτικός σταθμός, ο ALPHA ΚΥΠΡΟΥ, θα κάνει «πρεμιέρα» από τις 4 Απριλίου και θα μπει στη μάχη της τηλεθέασης με το κρατικό ΡΙΚ και μεγάλα τα ιδιωτικά κανάλια «ΜΕΓΑ», «ΑΝΤ1» και «ΣΙΓΜΑ».

«Με ναυαρχίδα» το πρόγραμμα του ALPHA στην Ελλάδα και με ενημερωτικές εκπομπές κυπριακής παραγωγής σε όλες τις ζώνες, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, ο ALPHA ΚΥΠΡΟΥ «θα αποτελεί τη νέα ποιοτική επιλογή του τηλεθεατή», αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου.

Ο πρόεδρος του ALPHA ΤV Ελλάδος, Δημήτρης Κοντομηνάς, δήλωσε: «Παρόλα όσα περνάει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, εγώ έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και στην σημερινή κυβέρνηση και στους νέους ανθρώπους, υπό τον όρο ότι θα γίνουν αλλαγές στο Σύνταγμα». Εξέφρασε δε αισιοδοξία, λέγοντας πως «θα κάνουμε το θαύμα στην Ελλάδα». Ο κ. Κοντομηνάς είπε ότι δεν ήρθε στην Κύπρο για «να παίξει πολιτικά παιχνίδια, ή να πάρει δημόσια έργα». Ο λόγος δημιουργίας του ALPHA Κύπρου, είναι «γιατί μας ενδιαφέρει η Κύπρος» υποστήριξε.

Επίσης, ο επιχειρηματίας είπε ότι ο ALPHA δεν μπορεί να εκπέμψει σε άλλη χώρα, αν δεν έχει άδεια στην Ελλάδα. Εάν λοιπόν δεν έχουμε άδεια στην Ελλάδα, δεν μπορούμε να εκπέμψουμε εκεί από την Κύπρο. «Η μόνη δυνατότητα εκπομπής από την Κύπρο στην Ελλάδα, είναι μέσω συνδρομητικών καναλιών, αλλά αυτό δεν είναι ελεύθερη τηλεόραση και δεν μας ενδιαφέρει».

Η συνέντευξη Τύπου για την εξαγγελία της επίσημης έναρξη των εργασιών του ALPHA ΚΥΠΡΟΥ, δόθηκε στη Λεβέντειο Πινακοθήκη, στη Λευκωσία. Παραβρέθηκε ο πρέσβης της Ελλάδος, Ηλίας Φωτόπουλος, ενώ παρόντες επίσης, ήταν οι: Λάκης Λαζόπουλος, Ελένη Μενεγάκη, Αγγελική Νικολούλη, Χρήστος Φερεντίνος, Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος.

Επιλέγοντας τον ALPHA ΚΥΠΡΟΥ, ο τηλεθεατής θα απολαμβάνει διάφορα προγράμματα, όπως: «Ελένη», «Πάμε Πακέτο», «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», «Φως στο Τούνελ», «Άκου τι Είπαν!», «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά», «Happy Day», «Βράδυ, με τον Πέτρο Κωστόπουλο», καθώς επίσης και τηλεοπτικές σειρές όπως: «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», «Το Σόι Σου», «10η Εντολή» κ.ά.

Με γενικό διευθυντή Ενημέρωσης τον δημοσιογράφο Γιώργο Τσαλακό, ο ALPHA ΚΥΠΡΟΥ μπαίνει δυναμικά στην ενημέρωση με δελτία ειδήσεων και καινοτόμες ενημερωτικές εκπομπές. Το ενημερωτικό πρόγραμμα, που θα είναι κυπριακής παραγωγής, θα είναι περίπου έξι ώρες ημερησίως. Ο αριθμός προσλήψεων, σε πρώτη φάση, έφτασε περίπου τους 100 εργαζόμενους.

Ο γενικός διευθυντής Ενημέρωσης, Γιώργος Τσαλακός, είπε πως «φιλοδοξία του ALPHA ΚΥΠΡΟΥ είναι να προσφέρει πλήρη, ολοκληρωμένη, αντικειμενική και πολυφωνική ενημέρωση μέσα από εκπομπές και δελτία ειδήσεων». Αυτό, ανέφερε, θα γίνει με απόλυτη συναίσθηση της δημοσιογραφικής ευθύνης έναντι των γεγονότων της επικαιρότητας και της κοινής γνώμης.

Για τη στελέχωση της Διεύθυνσης Ενημέρωσης, επιλέχθηκαν, πρόσθεσε, έμπειροι και σοβαροί δημοσιογράφοι, αλλά και νέοι άνθρωποι που συγκεντρώνουν όλα τα επαγγελματικά προσόντα και υπόσχονται μια λαμπρή παρουσία στον χώρο της τηλεοπτικής ενημέρωσης. Τέλος, ο κ. Τσαλακός χαρακτήρισε «στρατηγική» την συνεργασία με τον ALPHA Ελλάδος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:36