search
ΚΥΡΙΑΚΗ 27.07.2025 19:48
MENU CLOSE

Η Ryanair χρέωσε 6.000 λίρες σε Βρετανούς για να τους αλλάξει τα εισιτήρια – Ήθελαν να γυρίσουν από τις φλεγόμενες Βρυξέλλες

22.03.2016 17:56
Ryanair: Διακόπτεται η σύνδεση Θεσσαλονίκη - Αθήνα - Media

Σχεδόν 6.000 ευρώ χρέωσε σε 28 Βρετανούς η Ryanair προκειμένου να αλλάξει τα εισιτήριά τους και να τους επιτρέψει να επιστρέψουν από τις Βρυξέλλες.

Σχεδόν 6.000 ευρώ χρέωσε σε 28 Βρετανούς η Ryanair προκειμένου να αλλάξει τα εισιτήριά τους και να τους επιτρέψει να επιστρέψουν από τις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με τον Independent, που επικαλείται καταγγελία βουλευτή των Βρετανών Εργατικών, Βρετανοί ταξιδιώτες προσπάθησαν να φύγουν από τις Βρυξέλλες μία ημέρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο λόγω των πολύνεκρων τρομοκρατικών επιθέσεων στη βελγική πρωτεύουσα.

Όταν ζήτησαν από τη γνωστή αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους να αλλάξουν τα εισιτήριά τους ενημερώθηκαν ότι επρόκειτο για μια επιλογή που θα κόστιζε 214 λίρες στον καθένα!

«Θα ήθελα να ζητήσω από τους υπουργούς να έρθουν σε επικοινωνία με την Ryanair και άλλους αερομεταφορείς, ώστε να διευκολύνουν την επιστροφή όσων θέλουν να εγκαταλείψουν άμεσα τις Βρυξέλλες», ανέφερε ο βουλευτής των Εργατικών Bill Esterson στη βουλή των αντιπροσώπων.

Από τους Βρετανούς ταξιδιώτες ζητήθηκε να πληρώσουν 60 λίρες για να αλλάξουν τα εισιτήριά τους και άλλες 154 για τους ναύλους.

Σύμφωνα πάντως με εκπρόσωπο της εταιρείας που μίλησε στον Independent οι υψηλοί ναύλοι οφείλονταν στο γεγονός ότι είχαν απομείνει μόλις 28 θέσεις κενές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27.07.2025 19:47