search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 16:18
MENU CLOSE

Η μαντινάδα του Παύλου Πολάκη (Video)

20.04.2016 09:54
Ανάρτηση Πολάκη μετά τη συνάντηση με Τζανακόπουλο-Γεροβασίλη: «Όλα πρίμα» - Media

Με μια μαντινάδα απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σε ερώτηση σχετικά με το αν προτίεται να παραιτηθεί.

 

Με μια μαντινάδα απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σε ερώτηση σχετικά με το αν προτίεται να παραιτηθεί.

«Να σου πω κάτι καλή μου; Πού ‘χει η γριά στο πεθυμιό της, τα θωρεί και στο όνειρό της», είπε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Ο Παύλος Πολάκης έφθασε το πρωί στη συνεδρίαση του ΚΕΕΛΠΝΟ. Στις δηλώσεις του για τους πίνακες των προσλήψεων στις ΜΕΘ, είπε: «Ξεκαθαρίσαμε μια σειρά από πράγματα θα επανεξεταστούν οι ενστάσεις και θα αναρτηθούν οι οριστικοί πίνακες των αποτελεσμάτων, προκειμένου άμεσα και γρήγορα να πάει κόσμος στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας».

«Νομίζω βγάλαμε ένα αναλυτικό δελτίο Τύπου χθες το βράδυ που φάνηκε ότι υπήρχαν κάποια λάθη στην μοριοδότηση. Αυτά τα λάθη διορθώθηκαν, αναρτήθηκε ο προσωρινός πίνακας, θα γίνουν οι ενστάσεις, θα εξεταστούν και θα αναρτηθούν οι οριστικοί πίνακες», πρόσθεσε.

Για τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ τόνισε: «Μια χαρά, εξαιρετικά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 16:17