search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 11:29
MENU CLOSE

Και η Ραχήλ κατά του Καρανίκα: Δεν έχει πτυχίο και παίρνει υπέρογκο μισθο (Video)

03.06.2016 10:56
Και η Ραχήλ κατά του Καρανίκα: Δεν έχει πτυχίο και παίρνει υπέρογκο μισθο (Video) - Media

H Ραχήλ Μακρή, η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζει την αντιπαράθεση της με τον Νίκο Καρανίκα.

 

H Ραχήλ Μακρή, η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζει την αντιπαράθεση της με τον Νίκο Καρανίκα.

Μετά την δημόσια τοποθέτηση του Νίκου Καρανίκα, με την οποία αποκαλούσε τη Μακρή μεταξύ άλλων «ρετάλι τσίρκου και ηθικά ξεπλυμένη όσο το σεμεδάκι που της ταιριάζει» η πρώην βουλευτής είχε δηλώσει πως θα κινηθεί νομικά εναντίων του.

Όταν ερωτήθηκε σχετικά με το ζήτημα από τους δημοσιογράφους, η Μακρή δήλωσε πως «θα κάνω αυτό που ορίζουν οι νόμοι και θα κινηθώ μέσα στα πλαίσια που ορίζουν αυτοί. Απλά είναι διασκεδαστικό γιατί αποκαλύπτουν μόνοι τους τον εαυτό τους και προβαίνουν σε τέτοια ατοπήματα που εμένα με κάνουν να χαίρομαι. Θα μου πείτε γιατί. Χαίρομαι γιατί αποκαλύπτονται στον ελληνικό λαό και πέφτουν οι μάσκες. Αποκαλύπτουν ποιοι είναι, ποιοι τους κυβερνούν. Εγώ ξέρω ότι ο κύριος Καρανίκας χωρίς να έχει πτυχία και τελείως αναξιοκρατικά, βρίσκεται διορισμένος με έναν υπέρογκο αυτή τη στιγμή μισθό που δεν λαμβάνει ούτε ένας επιστήμονας στη χώρα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 11:22