search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:52
MENU CLOSE

Η Τέιλορ Σουίφτ η πιο ακριβοπληρωμένη διάσημη για το 2016

14.07.2016 08:09
Το νέο άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ έσπασε όλα τα ρεκόρ! - Media

 

Η πιο ακριβοπληρωμένη διάσημη για το 2016 σύμφωνα με το περιοδικό Forbes είναι η τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ, η οποία κέρδισε 170εκατ. δολάρια, κυρίως χάρις στην επιτυχία που σημείωσε η παγκόσμια περιοδεία του «1989».

Η 26χρονη τραγουδίστρια του «Shake It Off» ξεπέρασε την μπόι μπαντ One Direction, που την περίοδο αυτή τα μέλη της κάνουν ένα διάλειμμα ακολουθώντας σόλο καριέρα. Οι One Direction κατατάχτηκαν δεύτεροι με κέρδη που φτάνουν τα 110 εκατ. δολάρια.

Σύμφωνα με το Forbes, η ποπ σταρ «έσπασε» το ρεκόρ των περιοδειών των Rolling Stones.

Στην τρίτη θέση της λίστας, με 95 εκατ. δολάρια, κατατάχτηκε ο Aμερικανός συγγραφέας Τζέιμς Πάτερσον, ενώ την τέταρτη θέση με 88 εκατ. δολάρια μοιράστηκαν το αστέρι των γηπέδων και ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο με την τηλεοπτική προσωπικότητα, τον δρ. Φιλ ΜακΓκρο.

Την πρώτη δεκάδα της λίστας συμπληρώνουν ο Αμερικανός κωμικός Κέβιν Χαρτ, η Βρετανίδα τραγουδίστρια Αντέλ και ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι μαζί με τους Αμερικανούς μουσικούς παραγωγούς Χάουαρντ Στερν και Ρας Λιμπά.

Οι εκατό υψηλότερα αμειβόμενοι διάσημοι του κόσμου συγκέντρωσαν περί τα 5,1 δισ. δολάρια προ φόρων κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών, ποσό που ξεπερνάει το συνολικό ΑΕΠ της Μπελίζ,της Γκάμπια και του Μπουτάν, σχολιάζει το Forbes.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:52