search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:43
MENU CLOSE

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η μεγάλη ελπίδα της Ελλάδας για το πρώτο μετάλλιο στην ξιφασκία

30.08.2016 13:56
Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η μεγάλη ελπίδα της Ελλάδας για το πρώτο μετάλλιο στην ξιφασκία - Media

 

Στο πρώτο ελληνικό μετάλλιο στη ξιφασκία με αμαξίδιο σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, στοχεύει ο Πάνος Τριανταφύλλου. Ο Έλληνας οπλομάχος διαθέτει την εμπειρία, τις αγωνιστικές εικόνες αλλά και την κατάλληλη ψυχολογία για να μπορέσει να επιστρέψει από το Ρίο με ένα μετάλλιο κρεμασμένο στο στήθος. Άλλωστε του το επιτρέπει και η μέχρι τώρα αγωνιστική του πορεία στα μεγάλα διεθνή τουρνουά (Παγκόσμια Κύπελλα κ.α.) 

«Στις περισσότερες από τις διοργανώσεις όπου συμμετείχα, το αγωνιστικό επίπεδο ήταν ίδιο με των Παραολυμπιακών Αγώνων. Γι` αυτό και είμαι αισιόδοξος ότι όσο καλά πήγα σε αυτές τις διοργανώσεις, άλλο τόσο καλά μπορώ να πάω και στο Ρίο», είπε ο Πάνος Τριανταφύλλου με δηλώσεις του στο επίσημο site της ΕΠΕ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής γυμνάζεται σε καθημερινή βάση τέσσερις έως έξι ώρες με στόχο το μετάλλιο. «Η προπόνησή μου είναι εντατική και η προετοιμασία μέχρι τώρα έχει κυλήσει αρκετά καλά. Το κυνήγι του μεταλλίου είναι δύσκολη υπόθεση, όμως βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία για το Ρίο. Θα εκμεταλλευτώ την τελευταία προπόνηση για να παρουσιαστώ πανέτοιμος τη στιγμή των Αγώνων. Έχω πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό μου στην υπόθεση μετάλλιο και ελπίζω πως θα καταφέρω να πετύχω τον στόχο μου.

Σχετικά με τη διοργάνωση, ο Πάνος Τριανταφύλλου πιστεύει πως οι αγώνες «θα έχουν επιτυχία. Τα προβλήματα που υπήρχαν και τα οποία παρουσιάστηκαν στις τηλεοράσεις, πιστεύω ότι αφορούν περισσότερο τους τουρίστες που θα πάνε στο Ρίο ανενημέρωτοι. Όσοι έχουν φροντίσει να ενημερωθούν, δεν κινδυνεύουν από τίποτα. Έτσι θέλω να πιστεύω».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:42