search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.10.2025 04:12
MENU CLOSE

Θλίψη για τον θάνατο του δημοσιογράφου Χρήστου Ατζημάκη

18.09.2016 14:06
Θλίψη για τον θάνατο του δημοσιογράφου Χρήστου Ατζημάκη - Media

 

Τη θλίψη του για την απώλεια του δημοσιογράφου Χρήστου Ατζημάκη, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 62 ετών έπειτα από μακρά μάχη με τον καρκίνο εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης

Ο Χρήστος Ατζημάκης γεννήθηκε στην Έδεσσα το 1954 και έχοντας ήδη δουλέψει ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Θεσσαλονίκη», από το 1980 άρχισε να εργάζεται στα ραδιοφωνικά προγράμματα της ΕΡΤ Βορείου Ελλάδος και κατόπιν, από το 1994, στην τηλεόραση της ΕΡΤ3.

Η κηδεία του δημοσιογράφου έγινε χτες, Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου.

Η ΕΣΗΕΜ-Θ συλλυπείται τους οικείους του εκλιπόντος και εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια ενός συναδέλφου που είχε ξεχωριστή θέση στη δημοσιογραφική οικογένεια της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στη Βόρεια Ελλάδα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.10.2025 03:55