search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:44
MENU CLOSE

Χαροπαλεύει ο ηγέτης των Τζιχαντιστών – Κάποιος έριξε δηλητήριο στο φαγητό του

03.10.2016 12:35
Επιστολή Τραμπ: Οι τουρκικές ενέργειες στη Συρία υπονομεύουν τον αγώνα κατά του ISIS - Media

Οι πληροφορίες έρχονται συγκεχυμένες και με το σταγονόμετρο, αλλά όλες συγκλίνουν πως ο ηγέτης των Τζιχαντιστών, Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι δηλητηριάστηκε.

 

Οι πληροφορίες έρχονται συγκεχυμένες και με το σταγονόμετρο, αλλά όλες συγκλίνουν πως ο ηγέτης των Τζιχαντιστών, Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι δηλητηριάστηκε.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Ιρακινό πρακτορείο ειδήσεων WAA, ο θρησκευτικός (χαλίφης) και κοσμικός ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους μαζί με 4 ανώτατους αξιωματούχους του, δηλητηριάστηκαν με κάποιο βαρύ δηλητήριο που άγνωστος είχε ρίξει μέσα στο φαγητό τους.

Οι 5 άνδρες έχουν μεταφερθεί από τους τζιχαντιστές σε κρυφή και μέχρι στιγμής άγνωστη τοποθεσία, ενώ ο Αλ Μπαγκαντί χαροπαλεύει. Το περιστατικό συνέβη κοντά στη Νινευή. Ήδη η θρησκευτική αστυνομία του ISIS στα εδάφη που κατέχει έχει εξαπολύσει πογκρόμ διώξεων προκειμένου να εντοπίσει ενόχους.

Ο γεννημένος το 1971 Μπαγκαντί, θεωρείται ο ηγέτης του ISIS. Eίναι ο άνθρωπος που μετέτρεψε μια ομάδα που αποσχίστηκε από την Αλ Κάιντα σε ισχυρή τρομοκρατική οργάνωση, η οποία θεωρείται η πλουσιότερη στον κόσμου.

Είναι επικηρυγμένος από τις ΗΠΑ για 10.000.000 δολάρια

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:43