search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:41
MENU CLOSE

Ολοκληρώθηκε η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη – Εκπληκτικές εικόνες (Video)

28.10.2016 08:08
Αυτό και εάν είναι ρατσισμός: Σε παραλία της Λέσβου, ζητούν διαβατήριο για να σε αφήσουν να κολυμπήσεις (Photos) - Media

 

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου και άλλων επισήμων, πραγματοποιείταί αυτή την ώρα η στρατιωτική παρέλασε με την οποία κορυφώνονται οι τριήμεροι εορτασμοί για την 76η επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

 

Στην Αθήνα

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στο κέντρο της Αθήνας.
Όπως και πέρυσι, αντί για τμήματα παρελάσεων από επιλεγμένα σχολεία, συμμετείχαν όλα τα σχολεία της Α’ Αθηνών (δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), με τον σημαιοφόρο τους και πέντε παραστάτες το καθένα, καθώς επίσης και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και Οδηγισμού και η ομάδα των special Olympics.
Πριν την έναρξη της παρέλασης, κατατέθηκαν στεφάνια στο μνημείο του Άγνυστου Στρατιώτη, εκ μέρους της πολιτικής, πολιτειακής και στρατιωτικής ηγεσία της χώρας, έγινε η ανάκρουση του εθνικού ύμνου και εκ μέρους της κυβέρνησης, ο υπουργός Παιδειας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκος Φίλης, επιθεώρησε το στρατιωτικό άγημα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:39