search
ΤΕΤΑΡΤΗ 02.09.2026 08:32
MENU CLOSE

«Εξαιρετικά ανήσυχη» η ΕΕ για τις νέες συλλήψεις στην Τουρκία

04.11.2016 08:47
Συζήτηση για λήψη στοχοθετημένων μέτρων κατά της Τουρκίας από την ΕΕ - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

 

Η Ευρωπαϊκή Ενωση είναι «εξαιρετικά ανήσυχη» μετά τη σύλληψη των μελών της ηγεσίας και βουλευτών του φιλοκουρδικού Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών (HDP) και ήλθε σε επαφή με την τουρκική κυβέρνηση για το θέμα, δήλωσε η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι.

«Εξαιρετικά ανήσυχοι με τη σύλληψη» του Σελαχατίν Ντεμιρτάς «και των άλλων βουλευτών» του HDP. «Σε επαφή με τις αρχές. Σύγκληση σύσκεψης των πρεσβευτών της Ευρωπαϊκής Ενωσης στην Αγκυρα», ανακοίνωσε στον λογαριαμσό της στο Twitter η Φεντερίκα Μογκερίνι, μετά τη σύλληψη τη νύκτα των δύο συμπροέδρων του φιλοκουρδικού κόμματος, του δεύτερου κόμματος της τουρκικής αντιπολίτευσης και δέκα ακόμη βουλευτών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 02.09.2026 08:31