Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Μια υποδοχή… όπως του αξίζει προαναγγέλουν συνελεύσεις αναρχικών και αντιεξουσιαστών, στο κάλεσμά τους για συμμετοχή στις συγκεντρώσεις για την επίσκεψη του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα.
Η μαύρη αφίσα με τον πάνθηρα που υπογράφεται από την γνωστότερη των αναρχικών συλλογικοτήτων “Ρουβίκωνας”, την αναρχική συλλογικότητα Νέας Φιλαδέλφειας, την “Κόκκινη Γραμμή – Ομάδα για την εργατική αντεπίθεση” και τη “Συνέλευση Αναρχικών-Κομμουνιστών για την ταξική αντεπίθεση ενάντια στην ΕΕ” περιέχει ένα ακόμα σύνθημα που λέει “Νίκη στα όπλα των Λαών, πόλεμο στον πόλεμο των Ιμπεριαλιστών”.
Η αφίσα καλεί σε συγκέντρωση στο Πολυτεχνείο, το οποίο τις τελευταίες εβδομάδες έχει γίνει κατ’ επανάληψη θέατρο συγκρούσεων μεταξύ ομάδων αγνώστων και της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.