search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:09
MENU CLOSE

Τρεις μέρες μετά την Black Friday έρχεται η Cyber Monday!

26.11.2016 11:35
Τρεις μέρες μετά την Black Friday έρχεται η Cyber Monday! - Media

 

Αφού το καταναλωτικό κοινό της Ελλάδας γνώρισε την αμερικανόφερτη black Friday, ας ετοιμαστεί και για τον νέο εμπορικό εκπτωτικό θεσμό της Cyber Monday, που ξεκινά τη Δευτέρα. Λίγο δειλά εδώ προς το παρόν, με φρενίτιδα στην Αμερική.

Δύο μέρες μόνο μεσολαβούν μεταξύ της Black Friday και της, άγνωστης ακόμα στο ευρύ κοινό, Cyber Monday, που αφορά μόνο τις online αγορές.

H Cyber Monday είναι μία νεόκοπη εμπορική εφεύρεση – ξεκίνησε μόλις το 2005 για πρώτη φορά στις ΗΠΑ, σηματοδοτεί την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκπτώσεων και κρατάει μόνο μία ημέρα. Φέτος αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε χρόνο από τότε που καθιερώθηκε.

Τα μεγαλύτερα online καταστήματα του πλανήτη, όπως η Amazon, αλλά και εταιρίες όπως η Wal Mart που είναι η μεγαλύτερη εταιρία λιανικής πώλησης στον κόσμο,  έχουν αγκαλιάσει τον θεσμό και προσφέρουν στους καταναλωτές τους γενναιόδωρες προσφορές κατά τη διάρκεια όλης της Δευτέρας.

Για παράδειγμα, η wal mart για εκείνη τη μέρα προσφέρει τηλεόραση Samsung 60 ιντσών, με έκπτωση χίλια δολάρια. Ο συνολικός αριθμός των προϊόντων που η wal mart διαθέτει για τη Cyber Monday είναι 23 εκατ. Τεμάχια, αριθμός πολύ αυξημένος, σε σχέση με τα 8 εκατ. Τεμάχια που διέθεσε πέρσι.  

Πέρσι, ο τζίρος μέσω online πωλήσεων στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της cyber Monday έφτασε τα 3.36 δισεκατομμύρια δολάρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:08