search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 07:22
MENU CLOSE

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο γραφείο του Δημ. Μάρδα – Από την οργάνωση «Ινδιάνοι της μητρόπολης»

04.01.2017 18:19
Μάρδας: Να προσμετρηθούν και οι αυτοκτονίες στους νεκρούς από κορωνοϊό - Τι απαντά η ΝΔ - Media

 

Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Ινδιάνοι της μητρόπολης», με ανάρτησή της στο indymedia, ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις που σημειώθηκαν τον περασμένο μήνα στο γραφείο του τέως υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα, αλλά και στα γραφεία των μετόχων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, «Μέγας Αλέξανδρος».

Από την επίθεση στο πανεπιστημιακό γραφείο του κ. Μάρδα, στο ΑΠΘ στις 21 Δεκεμβρίου, είχαν προκληθεί υλικές ζημιές, ενώ οι δράστες λίγες μέρες νωρίτερα είχαν αναλάβει την ευθύνη για φθορές που είχαν προκαλέσει και στα γραφεία των μετόχων του ΟΑΣΘ, χρησιμοποιώντας τσεκούρι και εκτοξεύοντας μπογιές.

Καταλήγοντας, χαιρετίζουν «τον υποδειγματικό, διαρκή και πολύμορφο κοινωνικο-ταξικό αγώνα που δίνουν σύντροφοι και συντρόφισσες στη Αθήνα για ελεύθερες μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς», ενώ εκφράζουν την αλληλεγγύη τους και στην «ομάδα «Δαμόκλειο Σπάθη» παρά τις επιμέρους διαφωνίες».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 07:15