search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:34
MENU CLOSE

Απαύγασμα σεξισμού με προσομοίωση στοματικού σεξ σε συνέδριο (Video)

15.01.2017 10:32
Απαύγασμα σεξισμού με προσομοίωση στοματικού σεξ σε συνέδριο (Video) - Media

Μερικά δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να αμαυρώσουν το προφίλ μιας εταιρείας ακόμα και αν είναι μια από της μεγαλύτερες στον τομέα της τεχνολογίας στην Κίνα.

Και αυτά τα δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να προκαλέσουν ηχηρές αντιδράσεις.Ο λόγος για ένα βίντεο στο οποίο υπάλληλοι μιας από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρείες της Κίνας συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι προσομοίωσης στοματικού σεξ σε υψηλόβαθμα στελέχη μιας εταιρείας. Δυο γυναίκες στα γόνατα προσπαθούν να ανοίξουν με το στόμα τους τα μπουκάλια που έχουν ανάμεσα στα πόδια τους δύο άνδρες, στελέχη της εταιρείας Tencent. 

Μάλιστα από κάτωυπάρχει και κοινό που ενθαρρύνει τις δυο κοπέλες να συνεχίσουν το … έργο τους. 

΄Οπως ήταν αναμενόμενο, η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας το περιστατικό. Δεν οφείλεται σε τίποτα άλλο παρά μόνο σε «ελλειπή επίβλεψη της συμπεριφοράς υπαλλήλων της», όπως ανέφερε. Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι έχουν ήδη τιμωρηθεί υποσχόμενοι ότι κάτι ανάλογο δεν πρόκειται να ξανασυμβεί. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:34