search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.11.2025 10:44
MENU CLOSE

Λεβέντης: Την πληροφορία για τους 180 την έχω πάνω από μήνα

22.03.2017 08:00
Λεβέντης: Πρέσβεις με απείλησαν ότι δεν θα μπω στη Βουλή - Δεν φεύγω ηττημένος - Media

 

Σχετικά με την ενδεχόμενη απαίτηση των δανειστών για συμφωνία και ψήφιση των μέτρων της κυβέρνησης και από την αντιπολίτευση, μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο κ.Λεβέντης αποκάλυψε πως γνώριζε από καιρό τις προθέσεις των δανειστών. «Εγώ την πληροφορία για τους 180 την έχω πάνω από μήνα από την Γερμανία», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Την ίδια ώρα ξεκαθάρισε την θέση του κόμματός του, ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση.

«ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πρέπει να ψηφίσουν, όχι εγώ να σηκώσω το σταυρό και αυτοί να το παίξουν αντιμνημονιακοί, ενώ ξέρω ότι όποιος ακουμπά μνημόνιο εξαφανίζονται, να πάω εγώ να σώσω την Ελλάδα και εγώ να πάω να ψηφίσω με τον Τσίπρα, δεν είμαι τόσο βλάκας», ανέφερε.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.11.2025 10:44